Nowoczesny zamek

Highslide JS

Celem projektu jest dopasowanie kształcenia Zespołu Szkół im. K.C. Mrongowiusza w Olsztynku do wymogów regionalnego ryku pracy poprzez wprowadzenie nowego zawodu Technik technologii żywności w roku szkolnym 2016/17 wpisującego się w inteligentną specjalizację woj. w-m - żywność wysokiej jakości. Projekt zakłada takie zadania jak: Doposażenie, Doskonalenie nauczycieli, Staże zawodowe dla nauczycieli. W wyniku realizacji projektu powstała pracownia do analizy żywności, jak również nauczyciele skorzystali ze wsparcia w postaci szkolenia CAD i studiów podyplomowych. Projekt odpowiada na potrzeby regionalnego i lokalnego rynku pracy, opiera się na zawartym porozumieniu z kluczowym pracodawcą w gminie.

Wartość projektu: 281 608,84 zł, w tym dofinansowanie 253 447,95 zł

Ta strona korzysta z plików cookies. Aby dowiedzieć się więcej przeczytaj To find out more about the cookies we use and how to delete them, see our privacy policy.

  I accept cookies from this site.
EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk